Wi-Fi gratuit în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului!

Wi-Fi gratuit în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului!

Din data de 5 august 2016, serviciul de internet prin Wi-Fi este disponibil gratuit pe o suprafaţă  de aproximativ 50% din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Mai precis, este vorba despre zona cuprinsă între lac şi limita cu Grădina Zoologică. În această zonă se află Târgul de ţară, Poiana Polovragi, Sectorul Textile, Sectorul Olărit şi zona Etno Tehno Parc.

,,Accesul gratuit la Internet este menit să îmbogățească experiența vizitatorilor, care au la dispoziție informații despre monumente prin intermediul codurilor QR existente deja, precum și la informațiile utile de pe situl instituției, http://www.muzeulastra.ro și de pe pagina de facebook Muzeul ASTRA, unde sunt anunțate evenimentele noi, programul de vizitare sau date de contact. Pe de altă parte, accesul Wi-Fi permite accesul la numeroase resurse online, prin intermediul cărora turiștii își pot gestiona mai ușor programul de vacanță, traseele pe care vor să le parcurgă, rezervările la hotel etc.”, a declarat Ciprian Ştefan, managerul general al C.N.M. ASTRA. 

Potrivit planului de acţiune al C.N.M. ASTRA, într-un an internetul prin Wi-Fi va fi disponibil pe toată suprafaţa Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Lasa un mesaj