”Ziua Muzicii Ușoare Românești” aduce la Sibiu cei mai îndrăgiţi artiști

”Ziua Muzicii Ușoare Românești” aduce la Sibiu cei mai îndrăgiţi artiști

 Casa de Cultură a Municipiului şi Teatrul de Balet Sibiu îi invită pe toţi iubitorii muzicii pe 13 aprilie la Sala Thalia, la o ȋntȃlnire cu Muzica Uşoarǎ Romȃneascǎ. O nouǎ ediţie a evenimentului, devenit deja tradiţie, va aduce ȋn faţa fanilor voci consacrate precum Adrian Daminescu, Dida Drǎgan, Luminiţa Anghel, Gabriel Cotabiţă, Monica Anghel sau Florin Apostol. Aceştia vor aminti spectatorilor, prin şlagǎrele care i-au fǎcut celebri, de ce sunt printre cei mai iubiţi dintre cȃntǎreţi.

“Este un eveniment care a fost mereu foarte bine primit la Sibiu şi unul dintre favoritele mele. Mă bucur că putem oferi publicului o întâlnire cu aceşti oameni minunaţi care ne provoacă mereu să ne aducem aminte că putem fi mai buni, că putem încă iubi.” a declarat Ovidiu Dragoman (foto), directorul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu.
Biletele pentru concertul ”Ziua Muzicii ușoare românești” au fost puse în vanzare la prețul de 10 lei și pot fi achiziționate online de pe http://www.kompostor.ro sau de la punctul de vânzare de bilete situat în incinta Centrului de Informare Turistică situat la parterul Prim=riei Municipiului Sibiu. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50% din prețul biletului.

Tot în luna aprilie, Teatrul de Balet Sibiu propune spectatorilor sǎi poveşti de dragoste în pași de dans. Povestea Paquitei si cea a Anotimpurilor sunt capetele de afiş ale acestei luni. Douǎ reprezentaţii ale spectacolului “Paquita” și ”Anotimpurile” sunt programate pe 14 și 15 aprilie, la Sala Thalia, și vor ȋncânta fanii dansului de toate vȃrstele. “Nimeni nu este imun la frumos. Nimeni nu poate privi ȋn altǎ parte atunci cȃnd pe scenǎ se ȋmpletesc graţia şi efortul şi cȃnd artiştii fac ca totul sǎ parǎ atȃt de simplu. Dansatorii noştri sunt cei care mǎ fac sǎ ȋmi amintesc, la fiecare spectacol, de ce m-am ȋndrǎgostit de aceas-tă artă şi de ce ȋi iubesc pe balerini” aadăugat Ovidiu Dragoman.


Luna aprilie continuǎ cu matinee pentru elevi în cadrul progra-mului “Cei mici în paşi de dans – spectacole de balet pentru copii”.

În cadrul acestui proiect tinerii spectatori se vor putea bucura de spectacole precum ”Galǎ de balet”, “Anotimpurile” sau “Straussiana”.
Luna se va ȋncheia cu o ”Galǎ Internaţionalǎ de Balet”, ȋn 29 Aprilie, tot pe scena Sǎlii Thalia, eveniment programat cu ocazia Zilei Europei.

Lasa un mesaj