Povești proiectate de pe diafilme în Muzeul în Aer Liber

Povești proiectate de pe diafilme în Muzeul în Aer Liber

5 povești realizate înainte de 1990 vor fi proiectate de pe diafilme în Pavilionul de la intrarea principală a Muzeului în Aer Liber. Participarea la proiecție este gratuită. Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. 

Îți amintești cât de simplu era totul? Fără popcorn, fără zgomot de semințe, fără dopuri de suc acidulat? Câteva perne pe podea, o perdea închisă la culoare, un perete gol, un diafilm și povestea putea să înceapă!
Muzeul ASTRA organizează sâmbătă, 9 martie 2019, ora 11, o proiecție de diafilme realizate înainte de 1990 în România de către Animafilm. Evenimentul va avea loc în sala Auditorium din Pavilionul Muzeal Multicultural (intrarea principală din Muzeul în aer liber). În această primă ediție, se vor viziona 5 povești: două românești, una săsească, una maghiară și una rusească. Demersul vine ca o completare a acțiunilor interactive organizate de Muzeul ASTRA pentru a pune accent pe multiculturalitate. Participanții vor viziona diafilme în care sunt prezente case și obiecte din povești tradiționale, desenate de către profesioniști care s-au inspirat din muzeele în aer liber din România. În funcție de dorința publicului, se vor proiecta și alte diafilme. Participarea la proiecție este gratuită. Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

Lasa un mesaj