“Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu: Vocile teatrului modern” la TVR

“Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu: Vocile teatrului modern” la TVR

TVR reflectă și în acest an o parte din magia Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu printr-o serie de interviuri realizate pe parcursul celor 10 zile de eveniment. Emisiunile se vor difuza începând de săptămâna aceasta, sub titlul Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu - Vocile teatrului modern.

Interviurile realizate de George Banu arată culisele celui mai important festival de artele spectacolului din România și oferă o perspectivă provocatoare asupra lumii din jurul nostru printr-o suită de dialoguri cu o parte din invitaţii celei de-a XXIII-a ediții (10 - 19 iunie 2016) a FITS. Primele două portrete, care se difuzează pe 2 și 9 septembrie, vor prezenta două personalități renumite în lumea teatrului, Thomas Ostermeier și Alexa Visarion.

Interviurile vor fi transmise pe TVR 2 și TVR HD vinerea, de la ora 19:00, cu reluare, pe TVR HD, sâmbăta, la 20:30.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu reprezintă cel mai complex festival anual din România. Timp de zece zile, la jumătatea lunii iunie, 2.800 de artiști din toate colțurile lumii prezintă peste 470 de evenimente în 67 de spații de joc. Următoarea ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu va avea loc în perioada 9 - 18 iunie 2017.

Lasa un mesaj