Sibiu Fringe Festival - locul II la Gala Tineretului din România

Sibiu Fringe Festival - locul II la Gala Tineretului din România

Asociația Internațională de Tineret Become a ocupat un loc pe podiumul Galei Tineretului din România din acest an. La secțiunea cultură Sibiu Fringe Festival s-a clasat pe locul II.

În seara de 13 noiembrie 2016, la Timișoara a fost celebrat tineretul și inițiativele dedicate tinerilor care au produs transformări în comunitatea lor la nivel local sau național.  „Suntem singurii din Sibiu care am luat premiu. Este o onoare pentru noi că munca noastră să fie răsplătită cu un premiu la nivel național într-o gală în care au fost prezente numeroase oficialități: senatori, deputați, etc. Pregătim ediția de anul viitor unde am lansat deja o invitație oficială. Mai multe detalii despre festival găsiți pe www.sbfringe.ro ", a spus Cătălin Grigoraș- actor si președinte Sibiu Fringe Festival.

Gala Tineretului din România este un eveniment care își propune să recunoască meritele tuturor celor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tineri din România. Acest eveniment este inițiat și organizat de Ministerul Tineretului și Sportului. Motto-ul Galei este „Tinerii. ACUM!”, iar proiectele depuse demonstrează că aceștia reprezintă în primul rând o resursă importantă care contribuie activ în comunitate. Cele mai multe proiecte au abordate teme legate de participarea activă a tinerilor în comunitate și aspecte legate de învățare nonformală și formare personală și profesională.

La Teatrul BECOME stagiunea continuă cu avanpremiera „Gunoierul” de Mimi Brănescu, în 26 noiembrie, la Centrul de Tineret din Str. Nicolae Teclu, nr. 41 și cu premiera în 3 decembrie. Din distribuția spectacolului fac parte Ioan Alexandru Savu - tânărul actor ce a câștigat în 2014 premiul publicului la Gala Tânărului Actor, dar și Miky Paicu și Raluca Eremei Barza.

„Gunoiul este oglinda omului, cartea lui de identitate. În gunoi ni se regăsește destinul, viața... reușitele și nereușitele... iubirile implinite și iubirile neimplinite... tot ce se poate spune despre un om se găsește în gunoi. Ce te faci dacă în gunoi sunt urme ale infidelității soției sau soțului? Poți afla amuzându-te sau plângând la spectacolul nostru", spune Ioan Alexandru Savu, gunoierul din spectacol. 

"Copiii sunt așteptați să o ajute pe Scufița Roșie să ajungă în siguranță acasă la bunicuța. Drumul prin pădure este plin de peripeții, dar în 27 noiembrie, alături de cei mici vom reuși să aflăm răspunsul."

Lasa un mesaj