S-au pus în vânzare biletele pentru ”Sibiu Opera Festival”

S-au pus în vânzare biletele pentru ”Sibiu Opera Festival”

Biletele pentru Sibiu Opera Festival vor putea fi achiziţionate începând de luni, 29 august 2016, atât online de pe site-ul http://www.filarmonicasibiu.ro cât şi de la Casa de Bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu. În funcţie de eveniment, preţul unui bilet este de 16 sau 20 lei. Cele 12 evenimente din proiect aduc la Sibiu un număr de peste 800 de artişti din ţară şi de peste hotare.

 

Ediţia a XV-a a celui mai important eveniment sibian dedicat artei lirice şi totodată singurul festival internaţional de gen din ţară se va desfăşura anul acesta în perioada 11-30 septembrie.  Pe parcursul celor 20 de zile de festival sunt programate un număr de 12 evenimente la care sunt invitaţi peste 800 de artişti din ţară şi străinătate. “Ediția a XV-a a proiectului Sibiu Opera Festival reprezintă o manifestare muzicală de excepţie, cu participare internaţională substanţială, menită să satisfacă interesului publicului meloman sibian pentru spectacolul de operă. Evenimentele componente ale proiectului se vor desfăşura în spaţii consacrate şi în spaţii neconvenţionale, iar programele se vor axa pe spectacole de operă, operetă, musical şi balet, operă pentru copii, concert vocal-simfonic, recitaluri de lied şi arii, gală de operă şi concursul internaţional de canto (Vox Artis). Festivalul aduce la Sibiu artişti invitaţi din țară și de peste hotare: dirijori, solişti, ansambluri corale, ansambluri de operă şi balet. La trei evenimente din program va participa şi orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu” a declarat Roxana Pepelea, consultant artistic al Filarmonicii de Stat Sibiu. Programul complet al festivalului pote fi consultat pe pagina http://www.filarmonicasibiu.ro

Biletele se vor pune în vânzare începând de luni, 29 august 2016, de la ora 12 şi vor putea fi achiziţionate atât online de pe site-ul http://www.filarmonicasibiu.ro sau de pe pagina de facebook fb.com/filarmonicaSibiu cât şi de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu, Sala Thalia, Str. Cetăţii nr.3-5, de luni până joi, între orele 12-16. În funcţie de eveniment, preţul unui bilet este de 16 sau 20 lei. Se acordă reducere de 50 % pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Sibiu Opera Festival este un eveniment organizat de Filarmonica de Stat Sibiu cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Sibiu. Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.

Lasa un mesaj