Teatru cu păpuși din Argentina și Chile în premieră la Gong!

Teatru cu păpuși din Argentina și Chile în premieră la Gong!

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă marți, 17 aprilie, de la orele 10:00 și 18:00, spectacolul „Aventurile lui Clott” al Companiei „Arriba las Hu!Manos”.

Laura Mac Laughlin (Argentina) și Enrique Crohare (Chile) aduc pentru prima dată în România spectacolul „Aventurile lui Clott”, un proiect de teatru cu păpuși ce a făcut înconjurul lumii. Aflați în turneu mondial de nouă luni de zile, cei doi actori latino-americani au prezentat acest spectacol în peste 300 de reprezentații, în cadrul a 60 de festivaluri din America, Asia și Europa. Reprezentația de la Sibiu face parte din programul Platformei de Teatru Educațional a Teatrului „Gong”, ce își propune să creeze un dialog între artiștii independenți și publicul sibian.

După ce și-au pierdut părinții într-un accident rutier, Clott și sora sa Juana sunt luați în grija bunicului lor. Dar Clott nu e un băiețel obișnuit. Acesta are capul cusut cu ajutorul unui nasture roșu. Iar pentru că sora lui și cel mai bun prieten îl tachinează pentru că e diferit, Clott își face curaj să înfrunte lumea. Pornind de la un mesaj universal despre prietenie și acceptarea diferențelor, spectacolul celor de la „Arriba las Hu!Manos” reinventează tehnica păpușilor pe mână și propune o călătorie muzicală în lumea fascinantă a teatrului de animație. Spectacolul are o durată de 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri – vineri 11:00 – 18:00, sâmbăta 10:00 – 18:00, duminica 10:00 – 14:00), sau online prin teatrulgong.ro. Prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic. Pentru reprezentația de la ora 10:00 au fost epuizate toate locurile disponibile în sală.


Trailer video: https://www.youtube.com/watch?v=Nl_nWzGDn-g&t=1s
 

Lasa un mesaj