Despre noi

Proiectul "Revista Profil Cultural" a luat naștere în anul 2007, an în care Sibiul alături de Luxemburg a fost Capitală Culturală Europeană. Obiectivul acestei reviste a fost și a rămas promovarea valorilor culturale ale orașului Sibiu şi ale Transilvaniei.

Aprecierile favorabile din partea specialiştilor, a cititorilor şi mass‐mediei ne‐au determinat şi motivat în acelaşi timp să ridicăm an de an nivelul calitativ al revistei. Astăzi revista Profil Cultural acoperă un spectru larg de evenimente culturale din Transilvania dar și evenimentele culturale majore desfășurate în alte zone.

De‐a lungul celor 13 ani de existență am fost parteneri ai celor mai importante evenimente locale şi naţionale . În 2009 revista Profil Cultural a intrat și pe tărâmul organizatoric prin realizarea unor serii de evenimente culturale: Concert cu orchestra simfonică Ausburg (SUA), o serie de concerte fotografice, seri culturale la Biblioteca Astra, Transmisii Live HD de la Royal Opera House (Londra), Teatrul Balşoi, proiectul Piano Rocks, etc.

În momentul de faţă suntem singura publicaţie de informaţie culturală cu apariţie lunară din Sibiu, distribuită la nivel local şi regional în variantă tipărită şi la nivel naţional – în format electronic.