„EXPERIENCE 2.0 - TURNEUL INTERNAȚIONAL STRADIVARIUS 2016” -  debutează la Sibiu

„EXPERIENCE 2.0 - TURNEUL INTERNAȚIONAL STRADIVARIUS 2016” -  debutează la Sibiu

Asociaţia culturală pictor „Octavian Smigelschi” invită publicul sibian la concertul EXPERIENCE 2.0. ce va avea loc sâmbătă, 7 mai, de la ora 20, la Biserica Romano-Catolică din Piaţa Mare Sibiu, eveniment ce deschide Turneul Internaţional Stradivarius Experience 2.0. Intrarea este liberă.

Violonistul Alexandru Tomescu revine la Sibiu pentru a susţine un concert extraordinar cu faimoasa sa vioară Stradivarius.
Alexandru Tomescu este unul din exponenţii de marcă ai şcolii violoniste româneşti. Violonistul român a fost premiat în cadrul unora dintre cele mai prestigioase concursuri de vioară.

Sonate, proiecţii video şi poeme de nisip în catedrală” este motto-ul evenimentului ce va avea loc la Sibiu. Turneul este conceput ca o călătorie muzicală unică în paşi de sunet, lumină şi praf de stele. Alături de pictorița Ana Munteanu din Republica Moldova, EXPERIENCE 2.0 este un turneu muzical care îmbină muzica clasică interpretată de Violonistul Alexandru Tomescu pe Vioara Stradivarius Elder-Voicu, cu pictura în nisip (sand-art) și proiecții video, într-o serie de concerte susținute în Catedralele Romano-Catolice și spații neconvenționale din 15 orașe din România.

Asociatia culturală pictor „Octavian Smigelschi"

Lasa un mesaj