Au început înscrierile pentru Concursul de Creație Literară „Lirismograf”

Au început înscrierile pentru Concursul de Creație Literară „Lirismograf”

Tinerii scriitori mai au la dispoziție trei săptămȃni pentru a se ȋnscrie la Concursul de Creație Literară „Lirismograf”. Organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu, concursul este organizat pe patru secțiuni: poezie, proză, dramaturgie,  critică literară, și se adresează  tuturor  tinerilor din țară cu vȃrstă cuprinsă ȋntre 16 și 30 de ani, ale căror lucrări ȋnscrise ȋn concurs nu au mai fost publicate. 

Tinerii sunt așteptați să trimită lucrările pe adresa sibiuccs@gmail.com, împreună cu adresa completă, pȃnă la data de 31 martie 2021. Vor fi declarate câștigătoare lucrările care vor obține cel mai mare punctaj acordat de membrii juriului, iar editarea lor ȋn Antologia ”Conexiuni” va începe imediat după anunțarea învingătorilor.

”An după an, calitatea prestației literare este din ce ȋn ce mai rafinată, rȃndurile scrise de tinerii participanți au atins un apogeu ȋn cadrul procesului de afirmare a identității și a sentimentelor cotidiene amplificate de arderile  interioare specifice vȃrstei. Așteptăm cu drag lucrările tinerilor și la această ediție a concursului,” a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Detaliile concursului se regăsesc pe http://www.facebook.com/CasaStudentilorSibiu/.

Lasa un mesaj