”All the Beauty and the Bloodshed” la ESTE Filmul de Miercuri

”All the Beauty and the Bloodshed” la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă „All the Beauty and the Bloodshed”, documentarul câștigător al Marelui Premiu – Leul de Aur la Festivalul Internațional de Film de la Veneția în 2022. Proiecția va avea loc miercuri, 6 decembrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”, și este realizată în parteneriat cu Cinemateca TIFF Cluj.

Și pentru că luna decembrie e una a surprizelor, fiecare din primele 60 de bilete cumpărate online va însemna și un săpun ”Bucuria Crăciunului”, cadou din partea noastră și a partenerului nostru, Luthelo. Cadoul va putea fi ridicat de la intrare.

Sinopsis:

Documentarul urmărește viața artistei Nan Goldin, fotograf și activist, precum și prăbușirea familiei Sackler, dinastia farmaceutică care a fost în mare măsură responsabilă pentru numărul insondabil al morților din epidemia de opioide.

Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Film în limba engleză, cu subtitrare în limba română.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Bilete All the Beauty Eventbook sau direct de la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*

Lasa un mesaj