O nouă reprezentaţie a spectacolului Spărgătorul de nuci” programată în 30 decembrie

O nouă reprezentaţie a spectacolului Spărgătorul de nuci” programată în 30 decembrie

După patru reprezentații dansate cu casa închisă în luna noiembrie, la cererea foarte mare a publicului, Teatrul de Balet Sibiu a programat o nouă reprezentație în 30 decembrie, cu cel mai îndrăgit spectacol de balet clasic al ierniii „Spărgătorul de nuci”, spectacol de balet clasic.

Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate de pe platforma kompostor.ro (AICI) sau de la sediul Teatrului de Balet Sibiu, Parcul Tineretului nr. 1

„Spărgătorul de nuci”, PREMIERĂ. de balet clasic

COREGRAFIA: Valentin Barteș, MUZICA: P. I. Ceaikovski.

Cel mai frumos spectacol de balet clasic al tuturor timpurilor, cu o istorie impresionantă care se întinde pe mai mult de o sută de ani (premiera absolută a avut loc în anul 1892), „Spărgătorul de nuci”, revine la Teatrul de Balet Sibiu și în acest an. Valentin Barteș, artistul coregraf care a creat de-a lungul timpului lumi de poveste pe scena baletului sibian, și care a cucerit audiența cu fiecare montare realizată la Sibiu („Dansul florii de cireș”, 2007, „Carmen”, Piața Mare 2010, „Spărgătorul de nuci” 2010, „Rigoletto” 2023 etc), respune povestea plină de magie, grație și eleganță a tinerei Clara și a Spărgătorului de nuci într-un spectacol menit să completeze atmosfera unică a sărbătorilor de iarnă. 

Lasa un mesaj